KINDEREN

En ineens staat hun leven op z'n kop. Niet meer naar school of naar de opvang, geen vriendjes meer, geen sport- en hobbyclubs, niet meer logeren, maar vooral de hele dag thuis. Hoe gaat dat bij jou? Wat vinden je kinderen van deze situatie? Gelden er nu andere regels? Doen jullie andere dingen? Wij bowlen met wc-rollen, doen de workout-filmpjes van Arie Boomsma na en kijken de serie De brief van de Koning op Netflix. Hoe ziet het leven van jouw kinderen er nu uit?
 • Forum
  Onderwerpen
  Berichten
  Laatste bericht
 • School of opvang
  Koekjes bakken, bowlen met wc-rollen, series kijken, het lijkt wel vakantie! Maar dat is het natuurlijk niet. Hoe heeft jullie school het georganiseerd? En gaat home-schooling jullie goed af? Laat maar horen je tips. Of je vragen. Of gewoon jouw verhaal.
  3 Onderwerpen
  3 Berichten
  Laatste bericht Thuis lesgeven: zeven tips van
  door Els (Admin) Laatste bericht bekijken
 • Opvoeden
  De hele dag thuis met de kinderen is anders dan we gewend zijn. Zo'n andere situatie vraagt wellicht ook om andere regels. Hoe beïnvloedt dit de manier waarop jij opvoedt? Hoe ga je om met de vragen van de kinderen? Hun emoties?
  0 Onderwerpen
  0 Berichten
  Er zijn geen berichten
 • Spelen, sociale contacten
  Samen muziek maken, met elkaar spelen in de zandbak, in de klas je vrienden ontmoeten, samen sporten, het is nu niet mogelijk. Misschien mist je kind dit enorm. Welke alternatieven heb je bedacht?
  0 Onderwerpen
  0 Berichten
  Er zijn geen berichten
 • Sporten, bewegen
  Hoe zorg je dat je kinderen hun energie kwijt kunnen? Niet iedereen heeft een tuin waarin gespeeld kan worden. Hoe kunnen we aan voldoende beweging komen als we binnen moeten blijven?
  0 Onderwerpen
  0 Berichten
  Er zijn geen berichten
 • Online veiligheid
  Meer dan ooit zitten ze deze weken online. Zelf zijn we misschien hard aan het werk. Hoe kunnen we onze kinderen online beschermen?
  0 Onderwerpen
  0 Berichten
  Er zijn geen berichten
 • Verjaardagen en partijtjes
  Het lang naar uitgekeken verjaardagsfeest kan niet doorgaan. Wat een teleurstelling voor je kind. Hoe kun je een knalfuif voor je kind organiseren waarbij het alle teleurstelling vergeet?
  0 Onderwerpen
  0 Berichten
  Er zijn geen berichten
 • Leuk om te doen!
  Recepten, leuke ideeën en aanraders voor kinderen om binnenshuis te doen. Heb je iets gedaan wat je kinderen geweldig vonden? Laat hier je tips achter.
  5 Onderwerpen
  5 Berichten
  Laatste bericht 30 dagen tekenen Challenge
  door Els (Admin) Laatste bericht bekijken